Δεκάδες εγκατελλειμένα οχήματα, σαπίζουν σε δρόμους της πόλης μας

Περισσότερα από 25 Ι.Χ. αυτοκίνητα είναι παρατημένα – εγκατελλειμένα σε δρόμους της πόλης μας, σαν και αυτά που εμφανίζονται στις φωτογραφίες μας.

Οχήματα που σαπίζουν και έχουν καταντήσει κάδοι απορριμάτων και φωλιές αδέσποτων ζώων.

Δεν είδαμε ο Δήμος πάντως να έχει κολλήσει στα παρ – μπριζ όλων αυτών, σχετική ειδοποίηση προς τους ιδιοκτήτες τους, για την απομάκρυνσή τους όπως θα έπρεπε, ώστε να απομακρυνθούν αυτά χωρίς ο Δήμος να είναι υπόλογος αργότερα για την απομάκρυνσή τους.

Έχουμε πληροφορηθεί πάντως πως όταν ο Δήμος κολλάει την ειδοποίηση,  φωτογραφίζει το όχημα για να έχει την απόδειξη της επικόλλησης του ειδοποιητηρίου προς τον ιδιοκτήτη.

Εάν σε 45 ημέρες ο ιδιοκτήτης του δεν το απομακρύνει, τότε ο Δήμος δικαιούται την απομάκρυνσή του, από το σημείο που είναι παρατημένο. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις κατά τις οποίες ο Δήμος μπορεί να το απομακρύνει και ενωρίτερα των 45 ημερών.

Σε κάθε περίπτωση εκτός από την καθαριότητα που σημαίνει η απομάκρυνσή τους, οι δρόμοι θα είναι ασφαλέστεροι χωρίς αυτά.

Πιστεύουμε πως ο Δήμος θα φροντίσει γι΄αυτό, με ποιο έντονους ρυθμούς.

Σ.Σ.:Αποφύγαμε να δημοσιεύσουμε φωτογραφίες με αυτοκίνητα από δρόμους της πόλης μας, διότι δε θέλαμε να εκθέσουμε συμπολίτες μας.